@receptenninja maakt Peruaanse causa Limeña met garnalen en avocado

11 december zijn we begonnen met de productie van Aji Amarillo Pasta, een exclusief white-label product voor @proefperu. Aji amarillo is een peper dat samen met rode ui en knoflook de drie pilaren vormen van de Peruaanse keuken.

De pasta van aji amarillo is heerlijk fruitig en kan gebruikt worden om de bekende Peruaanse gerechten te maken zoals causa Limeña en leche de tigre voor ceviche. We zullen op een later tijdstip hier heerlijke recepten van publiceren.

Causa is een heerlijk torentje genot gemaakt van lagen aardappelpuree met daartussen een heerlijke vulling. In de puree zit de Aji Amarillo Pasta en limoensap gemengd. Verrukkelijk!

Tip voor de foodie: We hebben de Aji Amarillo Pasta samen met de limoensap door de hutspot gedaan. Wow!

Het causa recept van @receptenninja’s ziet er echt fantastisch uit:

https://recepten.ninja/2020/12/17/peruaanse-causa-limena-met-garnalen-en-avocado/

2 reacties on “@receptenninja maakt Peruaanse causa Limeña met garnalen en avocado

  1. Super leuk! Echte aanrader deze pasta en ook het recept natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.