Homepagina

In onze maaltijden zit alleen wat ze zo lekker maakt

Elke dag een andere
verse, gezonde maaltijd

De maaltijdwinkel kookt elke dag wisselende verse, gezonde en voedzame maaltijden gebaseerd op de verschillende wereldkeukens.

De gerechten worden met ziel en zaligheid bereid en dat proef je.
Alleen natuurlijke en biologische ingrediënten worden gebruikt; kunstmatige toevoegingen laten wij achterwege.

Je kunt kiezen uit drie vaste gerechten per week en een weekspecial!

Bestel direct 06 229 63 797

Drie vaste gerechten & een weekspecial

Ons menu bestaat uit vier vaste gerechten vanaf €12 per persoon; de porties zijn ruim. Elke week hebben wij een wisselende special voor jou, je partner en/of gezin. Jij kiest zelf de maaltijd die jij lekker vindt en bestelt deze.

Onze maaltijden worden elke dag vers bereid dus je kunt ze invriezen. Ideaal; zo hoef je niet meer elke dag naar de supermarkt en geniet je van het gemak van onze service. En niet onbelangrijk: je eet gezond.

Heb je speciale (dieet-)wensen, allergieën of bepaalde voedselintoleranties? Laat het ons weten; ook daar houden wij rekening mee, zodat jij de maaltijd ontvangt zoals jij hem wenst.

Bestaat jouw huishouden ook uit kinderen? Eventuele pittige smaakmakers leveren wij apart bij je bestelling, zodat ook de kinderen de gerechten zonder problemen kunnen eten.

Vanaf €12 p.p. dagelijks een verse maaltijd die je in kunt vriezen

Kip curry voor de hele familie

Hoe bestel ik een maaltijd?

Bestellen is heel eenvoudig:

* jij geeft aan wanneer jij een maaltijd wilt ontvangen en voor hoeveel personen
* wij koken de gerechten
* leveren die bij jou af
* jij kookt de pasta, rijst of quinoa
* de overige gerechten hoef je alleen nog te verwarmen in oven/magnetron

Binnen 15 minuten zit je aan tafel te genieten van een heerlijk diner. Je hoeft geen keukenprins- of prinses te zijn. Bij elke maaltijd zit een kaartje met daarop de bereidingswijze dus het kan niet misgaan.

Abonnement zonder verplichting

Wij bezorgen jou eenmalig of wekelijks (op een vaste/wisselende dag of dagen) een maaltijd. De keuze is aan jou. Als jij regelmatig bestelt, betaal je uiteraard een leuke lagere prijs per persoon. Je kunt onze service zien als abonnement, maar dan zonder enige verplichting.

Je kunt je bestellingen op ieder moment stopzetten, wijzigen of pauzeren. Dankzij deze vorm heb jij wel het gemak maar niet de lasten. Elke dinsdag bijvoorbeeld, jouw drukste dag van de week, heb jij binnen 15 minuten een heerlijk diner op tafel staan.

Hoe bestel je?
Stuur, heel eenvoudig,
een appje naar 06 229 63 797
je bestelt dan rechtstreeks bij Remco.

Gemak voor jou:
de oplossing voor volle agenda’s

Je hebt een volle agenda, bent druk met werk of gezin. Je maakt lange dagen, de kinderen moeten op tijd op hun sportclub zijn en zelf heb jij ook nog een sociaal leven ‘s avonds. Hoe fijn is het dan om op die overvolle dag niet na te hoeven denken over wat je moet eten, geen boodschappen hoeft te doen en toch gezond te eten? Deze service, een uitkomst met optimaal gemak voor jou, biedt De maaltijdwinkel.

Heb je geen drukke werkweek maar wil je gewoon genieten van de service die onze maaltijdservice jou biedt? Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten op welke dag jij de verse, gezonde, lekkere gerechten wilt ontvangen. Geen tijd kwijt aan boodschappen doen en lang in de keuken staan; je geniet van het gemak die De maaltijdwinkel jou biedt.

Alle werkdagen thuis tafelen

Elke week, van dinsdag tot en met vrijdag, kun je gebruik maken van onze service. In het weekend hebben de meesten meer rust en tijd om zelf boodschappen te doen en zelf de keuken in te duiken. Doordeweeks heb je een druk schema.

Om te voorkomen dat je meerdere dagen kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt eet, bieden wij jou op werkdagen de mogelijkheid bij ons te bestellen. Je geniet van een vers bereide, gezonde en voedzame maaltijd zonder kunstmatige toevoegingen. Gun jezelf dit gezonde alternatief en gemak. Lekker thuis tafelen!

Drie vaste gerechten & een weekspecial

Ons menu bestaat uit vier vaste gerechten. Elke week hebben wij een wisselende special voor jou, je partner en/of gezin. Jij kiest zelf de maaltijd die jij lekker vindt en bestelt deze.

Heb je speciale (dieet-)wensen, allergieën of bepaalde voedselintoleranties? Laat het ons weten; ook daar houden wij rekening mee, zodat jij de maaltijd ontvangt zoals jij hem wenst.

Bestaat jouw huishouden ook uit kinderen? Eventuele pittige smaakmakers leveren wij apart bij je bestelling, zodat ook de kinderen de gerechten zonder problemen kunnen eten.

Meeneemmaaltijden voor jouw klanten

Heb jij een sportschool, kinderdagverblijf of andere eigen zaak en wil jij jouw klanten een aanvullende service bieden in de vorm van verse meeneemmaaltijden? Neem contact met ons op via 06 229 63 797 om de mogelijkheden te bespreken.

Wij leveren graag onze gerechten aan jou zodat jij jouw klant dit extra gemak kunt bieden. Een gezonde maaltijd zonder tijdverlies aan boodschappen doen en lang in de keuken staan. Lekker thuis tafelen!

Bestel via 06 229 63 797

In onze maaltijden zit alleen wat ze zo lekker maakt